Denmark CRM

 View Only
 • 1.  Medlemsinformation

  Posted Mar 19, 2021 04:08 AM

  Vi kan se at flere ikke modtager notifikationer, hvorfor vi gengiver den meddelelse vi netop har sendt ud via email.

  Kære CRMUG medlem,

  Vi vil gerne opdatere dig med lidt flere informationer siden sidste udmelding fra 27/1.

  Pernille Poulsen er stoppet i Danske Bank og startet på nyt spændende job hos Visma. Det betyder desværre også, at hun ikke længere arbejder med Dynamics, og hun udtræder derfor fra styregruppen. Vi vil benytte lejligheden til at takke Pernille for det kæmpe arbejde hun har lagt i at etablere vores brugergruppe siden 2013 og hendes fantastiske engagement med at holde den kørende. Hun fortjener titlen som æresmedlem, og vi håber (og forventer) at der bliver lejlighed til at se Pernille ved næste fysiske CRMUG møde – hvornår det så kan lade sig gøre. Allan overtager rollen som formand i styregruppen, hvor Lars, Katja, Catharina, Britt og Morten fortsat også er med.

  Vi følger fortsat med i, hvad der sker omkring det internationale community, og hvilken platform vi bedst kan bruge til at understøtte vores brugergruppe. Det ser ud til, at Microsoft vil overtage forpligtelsen med at understøtte de lokale brugergrupper fra Dynamics Communities. Det er altså en ændring i forhold til sidste information omkring Decision Acceleration Community (DAC). Du kan se en udmelding om det her, og eventuelt registrere dig for at få yderligere notifikationer: https://community.dynamics.com/p/ignite

  Vi vil dog også holde dig orienteret om og hvornår, der sker noget i forhold til vores brugergruppe.

  Vi vil gerne understrege, at vi prioriterer at deltagelse i vores brugergruppe skal være gratis, og at vi er drevet af lyst, engagement og frivillighed, hvor vi alle investerer vores tid i medlemskabet. Hvis du som medlem har værdi af et betalt community medlemskab, er du naturligvis velkommen til det, hvad enten det er under DAC eller andetsteds, men det vil ikke være et krav for medlemskab af vores brugergruppe.

  Indtil videre fortsætter vi med at benytte den nuværende CRMUG platform under https://www.crmug.com/copenhagen, som forventes at køre et stykke tid endnu. Som nævnt afventer vi muligheden for fysiske møder, men tag endelig fat i os, hvis du gerne vil dele din viden eller erfaringer forinden. Vi opfordrer også til fortsat at benytte Discussion delen på vores site, og ræk meget gerne ud til andre medlemmer i brugergruppen, hvis du vil drøfte et emne.

  Med håb om snart at kunne mødes igen.

   

  De bedste hilsener fra

  CRMUG Danmark Styregruppen  ------------------------------
  Katja Jepsen
  Head of Customer Relationsship Management
  Geveko Markings Denmark A/S
  ------------------------------


If you've found this thread useful, dive deeper into User Group community content by role